Region

Svet

Pinkove zvezdice: Lena Stamenković - Ostvario se moj san! (Video)

Lena Stamenković, učesnica šoua Pinkove zvezdice preko noći zadivila je čitavu naciju svojim čarobnim vokalom , a u svom prvom intervjuu otkriva da je ostvarila svoj san, ali i da se susrela sa nekim negativnim komentarima od svojih drugara.

Pinkove zvezdice: Lena Stamenković - Ostvario se moj san! (Video)


 
Pinkove zvezdice: Čarobna Lena Stamenković dala svoj prvi autogram, evo kome! (Video)
Iako ima samo deset godina, Lena Stamenković preko noći osvojila je srca čitave nacije, o njenom nastupu u emisiji Pinkove zvezdice još uvek se priča, a da je već tako malo osetila i onu manje lepu stranu uspeha, otkrila je u emisiji Premijera na televiziji Pink.

"Prija mi kada čujem pozitivne komentare mojih drugara, ali ima i onih koji koji se prave mnogo pametni i važni, pa kažu da su to mogli mnogo bolje da otpevaju", otkriva malena Lena i dodaje da sve oseća čudno, ali da polako počinje da se navikava na sve što joj se trenutno događa:

"Ostvario se moj san, zbunim se i ponekad se pitam, da li sam ovo ja na kompjuteru ili na televiziji. Sve je ovo za mene novo, ali polako počinjem da se privikavam", izjavila je Lena Stamenković koja tvrdi da će na sledećem nastupu biti još bolja.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>