Region

Svet

Dragana Mirković iskreno: Koncertom u Areni sam izazvala veliki broj neprijatelja!

Dragana Mirković 3. oktobra održaće svoj solistički koncert u Kombank areni, kojim će ujedno i obeležiti trideset godina postojanja na muzičkoj sceni. Nakon što se u medijima pojavila informacija, kako će to ujedno biti i kraj njene karijere, pevačica je odlučila da putem Fejsbuka dezifonrmacije koje se ovih dana plasiraju.

Dragana Mirković iskreno: Koncertom u Areni sam izazvala veliki broj neprijatelja!


 
Dragana Mirković u šoku: Željko Šašić odbio da bude gost na koncertu u Areni!
Ostalo je još samo tri dana do spektrakularnog koncerta Dragane Mirković u Areni. Dok pevačica privodi kraju poslednje pripreme, kako bi svojoj publici priredila veče za pamćenje, u medijima se konstantno pojavlju dezinformacije vezane za njen nastup, te je pevačica odlučila putem društvene mreže Fejsbuk da objasni svojim obožavaocima o ćemu se zaista radi.

"Dragi moji, kao što sam vam pre svega ovoga rekla da će biti napada, i da će ovaj koncert izazvati neprijatelje, izgleda da će tako i biti. U poslednje vreme se dešavaju neke stvari, a tek slede još gore, u vidu nekih novih netačnih vesti i izmišljotina. Želim da vas zamolim da se ne nervirate oko toga jer se i ja ne nerviram, samo osmeh na lice! Takođe, želim da vam pojasnim moju izjavu na konferenciji za štampu u Areni od pre nekoliko dana:

"Ja sam rekla da na neki način zaokružujem priču što se tiče Dragane Mirković i to važi samo za novinare". Dragi moji, ne brinite, čeka nas još mnogo mnogo druženja, a ono za koje sam se posebno spremila je već za 3 dana, tako da nas čeka naše lepo druženje. Uostalom, ovo smo i očekivali, zar ne? Puno vas pozdravlja i ljubi uvek vaša DM!", napisala je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Dragana Mirkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>