Region

Svet

Soraja Vučelić umalo nastradala, minuti je delili od ubistva?!

Soraja Vučelić umalo nije nastrada 16. septembra u Crnoj Gori kada se našla u društvu Baranina Armina Muše Osmanagića, koji je samo nekoliko trenutaka nakon što je napustila lokal, ubijen iz snajpera.

Soraja Vučelić umalo nastradala, minuti je delili od ubistva?!



 
Soraja Vučelić na hitnom saslušanju zbog ubistva?!
Prema pisanju dnevnog lista Alo, Soraja je neposredno pre ubistva sa Arminom, ručala u jednom restoranu u Baru, ali je u poslednjem trenutku izbegla tragediju, jer je nekoliko trenutaka pre ubistva napustila lokal.

"Soraja je u tom periodu boravila u Crnoj Gori kako bi snimila spot. Kako je ona u tom videu milionerka, bio joj je potreban luksuzni automobil, a ona se setila da Armin, koji je bio njen prijatelj, poseduje automobile marke “maserati” i “bentli”. Kako je Severina nekoliko dana pre koristila za spot njegov “bentli”, Soraja ga je pozvala i zamolila da joj pozajmi “maserati” za snimanje", rekao je izvor i dodao:

"Kada se čula sa njim, on joj je rekao da dođe do restorana kako bi uzela automobil i ona je sa drugaricom otišla tamo. Kada su stigle, pozdravile su se sa njim, a zatim su popili piće i ručali. Nakon pola sata jedan muškarac je dovezao automobil, a ona ga je preuzela i odvezla se na snimanje. Kada je nakon pola sata uzela telefon u ruke, javljeno joj je da je Armin ubjen, a od šoka nije mogla da progovori", dodaje izvor i objašnjava kako je Soraja mogla da nastrada.

"Soraja je u tom trenutku u restoranu sedela pored Armina. Kada je čula da je tokom pucnjave snajperom pogođen i dečko koji je sedeo pored Osmanagića, nije joj bilo dobro. Odmah joj je prošlo kroz glavu da bi i ona bila pogođena, a možda i mrtva, da je samo nekoliko munuta duže ostala u restoranu. Nakon tog događaja ona je ostala još sedam dana u Crnoj Gori, ali koliko sam upućen, niko iz policije u tom trenutku nije kontaktirao sa njom kako bi došla i dala izjavu", dodaje izvor.

Soraja je u izjavi za Alo saznala da će biti saslušana u policiji i dodala da će se odazvati pozivu, jer je to njena moralna i zakonska obaveza.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Soraja Jedini Privatni Vucelic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>