Svet

Region

Ekskluzivni prvi tizer trejler za film Inherent Vice (Video)

Prva holivudska ekranizacija romana jednog od najvećih američkih savremenih književnika Tomasa Pinčona, dobila je prvi tizer trejler filma "Inherent Vice".

Ekskluzivni prvi tizer trejler za film Inherent Vice (Video)



Reč je o rano jutros predstavljenoj najavi za film "Inherent Vice", koji je okupio zavidnu glumačku ekipu, predvođenu Hoakinom Finiksom, Džošom Brolinom, Riz Viterspun i Beniciom Del Torom, a čija je radnja smeštena u 70-godine prošlog veka.

Iz trejlera je vidljivo da "Inherent Vice" obiluje ikonografijom toga doba, ali i da je reditelj Pol Tomas Anderson (Kralj pornića, Magnolija, Master) uspeo zadržati i lični i pečat Pinčonovog potpisa, koji meša stvarne i izmišljene događaje, uz veliku količinu crnog humora.

"Inherent Vice" neobičan je i orginalan krimić čiji je glavni junak drogom nabrijani detektiv Lari "Dol" Sportelo (Hoakin Finiks), koji istražuje nestanak bivše devojke. Ovaj naizgled jednostavan kratki sinopsis krije vrlo kompleksnu i dinamičnu priču, po kojima je Pinčon i postao poznat te koje su mu već godinama omogućile vodeće mesto na kladionicama kada je reč o novim dobitnicima Nobelove nagrade za književnost.



"Inherent Vice" ponovo će podići prašinu oko postojanja pisca o kojem se inače zna vrlo malo; poslednja poznata fotografija datira s kraja 50-tih prošlog veka, niko ne zna gde od tada živi, iako itekako plodno stvara sve ovo vreme pa jedni tvrde da je u stvari reč o J. D. Salingeru, dok su drugi sigurni kako se iza njegovog imena krije nekoliko osoba; budući da je svima jasno da je neko morao da potpiše i prava oko ekranizacije ovoga romana.

Kako god, dolazak filma "Inherent Vice" u bioskope za nekoliko meseci neizmerno nas veseli, stoga uživajte i vi u trejleru:

 
Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>