Ljubav

Style

Četiri strasne poze za kojima žene žude!

Iako svaka osoba ima svoju omiljenu pozu tokom seksa u kojoj uživa sa partnerom, žene će retko kada otkriti o čemu zaista maštaju tokom intimnog odnosa.

Četiri strasne poze za kojima žene žude!



Seks je u početku veze mnogo lakši ako znate koje su najčešće poze koje voli suprotan pol.  Prema naučnom istraživanju, veliki broj ispitanih žena otkrila je koje su četiri omiljene poze u kojima uživaju tokom vođenja ljubavi.

1. Žene jednostavno vole misionarsku pozu, jer tokom nje mogu da dožive orgazam na više načina - bez potrebe za izvođenjem akrobacija ili previše truda. Ako mislite da je to dosadan položaj, sledeći put kad se nađete u takvoj seks igri, pokušajte da osetite celo telo partnera ... možete, je l' da?

2. Podjednako im je uzbudljiva i takozvana kašika, preciznije poza u kojoj se muškarac pripije uz ženu s leđa. Žene ne moraju da ulože puno truda, a muškarcu je dostupno celo njeno telo za milovanje rukama, stiskanje grudi i dodatnu stimulaciju klitorisa.

3. Veliki broj žena obožava da u jednom trenutku bude gore, "zajaše" muškarca i preuzme kontrolu nad celom situacijom. Što je najbolje, taj položaj je i za muškarce vrlo uzbudljiv jer im pred očima "plešu" grudi kojima se mogu bez problema igrati do mile volje.

4. Za kraj, poza koja nije česta, ali žene jako uživaju u njoj - seks na stolu, kad su bokovi muškarca i žene na istoj visini, a muškarac ima veliku slobodu kretanja, milovanja i dodatnog stimulisanja partnerke.

Autor: J.B.
Izvor: metro-portal.hr
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>