Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Pet stvari koje garantuju raskid!

Partneri moraju poštovati i podržavati jedno drugo u svakoj situaciji, a posesivnost i ljubomoru morate zaboraviti ukoliko želite da zadržite voljenu osobu. Iako žene uglavnom biraju starije partnere, muškarci vole da se nađu u društvu dosta mlađe osobe od sebe.

Pet stvari koje garantuju raskid!Postoji nekoliko stvari koje izluđuju partnere i koje u mnogim slučajevima dovode do raskida veze. Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, pokušajte da promenite ove navike:

Nedostatak komunikacije

Ovo je jedan od glavnih razloga za prekidanje emotivne veze. Često se dešava da ljudi u dugim vezama počinju polako da prećutkuju svoje mišljenje pred partnerom. Nikada ne smete prestati da razgovarate o važnim stvarima i da izražavate svoje mišljenje, bez obzira šta je u pitanju.

Posesivnost i ljubomora

Jako često se dešava da se na ljubavnu vezu stavi tačka zbog ljubomore i posesivnosti. Nikada ne smete da optužujete partnera za stvari za koje niste sigurni da je uradio i morate znati da svaka veza ima faze koje se smenjuju i da ni jedna veza nije savršena. Sve to ne znači da vas partner vara i zato ga nemojte gušiti nebitnim stvarima!

Manje seksa

Nakon određenog vremena, partneri prestaju da vode ljubav onoliko često koliko su to radili ranije i sve to uzrokuje svađe i frustriranost sa obe strane. Bez obzira koliko ste umorni ili nezadovoljni danom koji je uveče već iza vas, morate partneru posvetiti malo intimnih trenutaka u krevetu i opustiti se sa njim, ukoliko želite da vaša veza plovi stabilnim putem kao i do sada.

Finansijska situacija

Zbog globalno teške ekonomske situacije, još jedan od čestih uzroka raskida veza jesu finansije. Potrudite se, pokušajte da pronađete rešenje koje bi moglo da spasi vašu vezu, drugačije se organizujte i racionalno trošite novac.

Nedostatak poštovanja

Ukoliko nemate poštovanje partnera ili njegovu podršku, verovatno će vam se desiti da izgubite samopuzdanje i da želite da prekinete vezu, a isto važi i za jaču polovinu. Bez obzira o kojoj strani se radi, poštovanje i podrška uvek moraju biti prisutni, bez obzira šta je u pitanju.

Autor: J.B.
Izvor: Still/ljepota.ba
Foto: David CastilloDominici/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>