Region

Svet

Seka Aleksić napravila lom u Montlingenu! Čivas hit večeri! (Foto)

Seka Aleksić sinoć je nastupila u klubu Vanila u Motlingenu, a s obzirom da je klub bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u nastupu "kraljice estrade", još jednom je pokazala da njeni nastupi svaki put zabeleže rekordnu posećenost.

Seka Aleksić napravila lom u Montlingenu! Čivas hit večeri! (Foto)


 
Fatalna Seka Aleksić u donjem vešu opčinila muškarce (Foto)
Njen poslednji singl "Čivas"  koji je objavila pre samo tri dana, postao je veliki hit koji je na zahtev svojih obožavaoca pevala čak četiri puta. Za sinoćni nastup u Motlingenu zbog kraljice, kako je oslovljavaju njeni obožavaoci, vladala opšta euforija. Klub je bio krcat, a napolju su ostali mnogobrojni fanovi, koji nisu imali tu sreću da sinoć uživaju u pesmama Seke Aleksić .

Izlaskom na scenu Seka je izazvala ovacije u publici, a kada je zapevala novi singl "Čivas" atmosfera je dovedena do usijanja. Kao i uvek, raspoložena Seka bila je vidno srećna zbog druženja sa svojim obožavaocima, ali i iznenađena, kako je ceo klub zajedno sa njom u glas peva novi hit. Kraljica je i ove večeri mamila uzdahe svojim glamuroznim izgledom i zanosnom figurom.



Nizali su se hitovi od početka njene karijere pa do danas, a izvanredni bend "Aspirin" i Seka potrudili su se da publika ne sedi, pa je tako ceo klub tokom čitave večeri bio  na nogama. Na kraju, prezadovoljna pevačica zahvalila se publici na predivnoj večeri kojoj su joj priredili njeni obožavaoci i nazdravila u to ime pićem po kome je njen novi hit i dobio naziv.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Facebook/Seka Aleksić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>