Region

Svet

Pinkove zvezde: Žestoka konkurencija u baražu, devojke dominirale! (Video)

Treća epizoda šoua Pinkove zvezde donela je još deset potencijalnih pobednika, koje ćemo za nekoliko meseci gledati u drugom delu spektakularnog muzičkog takmičenja, prvog ovakvog projekta u regionu.

Pinkove zvezde: Žestoka konkurencija u baražu, devojke dominirale! (Video)


 
Pinkove zvezde: Maja, Milica i Semir ostavili najjači utisak u drugoj emisiji! (Video)
Od ukupno 20 takmičara, koliko smo čuli večeras, šestoro je direktno prošlo u drugi krug, a za preostala četiri mesta borilo se čak 11 kandidata.
 
Ivana Matušić, Aleksandra Veljković, Dražen Milošević, Dušan Mitić, Aleksandra Veljović i Kristina Veličanski takmičari su koji su osvojili maksimalan broj glasova žirija u trećoj emisiji Pinkovih zvezda - svih pet.

 
U baražu, acapella izvođenjem odabrane pesme, za dalji se prolazak borilo, kako smo već naveli, čak 11 takmičara. Definitivno jaka konkurencija u večerašnjoj emisiji, u kojoj su devojke imale većinski deo.



Odlukom petočlanog žirija čija je predsednica Ceca Ražnatović, sigurnoj šestorki su se pridružila još 4 kandidata: Marija Mitić (22), Kenan Izberović (28), Tijana Avramović (17) i Teodora Gregović (20). Njih ćemo gledati za nekoliko meseci u drugom delu serijala, kada će ukupno 200 takmičara biti u užem krugu i boriti se za pobedu.



Više o takmičarima koji su prošli u drugi krug čitajte na našem portalu. Podsetićemo vas uskoro i na sve nastupe iz treće emisije.

Pratite Svet Plus na Facebooku i na Twitteru.


Autor: B.B.
Foto: Printscreen Pink TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>