Region

Svet

Ivan Marinković zapretio Aci Amadeusu: Strpaću te u zatvor!

Ivan Marinković juče je javno izneo informaciju da ga je brutalno pretukao Aleksandar Stanimirović, klavijaturista grupe Amadeus, međutim Aca poriče da je bilo kako umešan u ovaj incident, zbog čega mu je bivši farmer zapretio zatvorom.

Ivan Marinković zapretio Aci Amadeusu: Strpaću te u zatvor!


 
Ivan Marinković: Pretukao me Aca iz Amadeusa!
Ivan Marinković je juče saslušan u policijskoj stanici na Paliluli jer ga je pre tri dana u centru Beograda pretukao, kako on kaže, klavijaturista Amadeus benda Aleksandar Stanimirović, što je ovaj ubrzo potom porekao navodeći da "nema pojma o čemu priča" i izazvao bes kod Marinkovića.

 
Aca iz Amadeusa progovorio o incidentu: Nisam pretukao Ivana Marinkovića!
"Dobio sam dozvolu da javno kažem da me je napao Aleksandar Stanimirović. Dao sam izjavu policiji, a sledi saslušavanje svedoka i osumnjičenog. Smestiću ga u zatvor. Pošto se pravi lud i spominje da se drogiram i dugujem pare zelenašima, poručujem mu da tim zelenašima kaže da sam svaki dan na istom mestu", rekao je ogorčeni Marinković, koji tvrdi i da je u automobilu iz kog je Aca posmatrao kako ga tuku, bila i devojka zbog koje je došlo do incidenta.

"Devojka zbog koje se ovo desilo sedela je pored njega i vrištala, jer je pokušavala da odglumi da joj je teško. Zapravo, bilo joj je drago što me je Aca gazio autom. Logično je da je on sad u strahu i da priča gluposti", navodi Ivan strahujući za svoju budućnost: "Plašim se da opet ne unajmi neke momke da me prebiju. Neću se smiriti dok ne bude odgovarao".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>