Ljubav

Style

Jesu li žene s godinama zaista sve bolje u krevetu?

Da li su stvarno žene s godinama bolje ljubavnice? Odgovor je: da! Postoji jako dobar razlog zašto muškarci vole da se upuštaju u vezu sa starijim ženama. Naime, starije žene imaju više iskustva i daleko su samouverenije u krevetu.

Jesu li žene s godinama zaista sve bolje u krevetu?



Dok je s jedne strane izgled ipak jedan od najjačih faktora prilikom pronalaženja partnera, s druge strane, jasno je da nema mesta panici ako ste još uvek solo u četrdesetima ili pak pedesetima.

Starije žene su muškarcima itekako privlačne, rezultati su koje je pokazalo istraživanje seksologa Tracy Cox za Daily Mail. Zato, kada se sledeći put počnete zamarati stvarima kao što su bore, višak kože na rukama ili nešto treće, setite se ovih razloga zbog kojih ste daleko više seksi od nekih mlađih lepotica.

Zašto su žene s godinama sve bolje ljubavnice?

Tačno znaju šta rade. Većina žena do navršene tridesete godine života imala je nekoliko različitih ljubavnika i našla se u različitim seksualnim situacijama. Baš kao i u svemu, što više iskustva imate u nečemu, to postajete bolji u tome. Tokom godina starije žene su se susrele s najrazličitijim scenarijima u krevetu, ponešto su naučile od svojih ljubavnika, a nešto su i one njih podučile. Mlađe žene možda imaju vitke linije i tela, ali žene s kojom godinom više tačno znaju šta da učine kako bi zadovoljile partnera.

Preuzimaju glavnu ulogu. Ako je u vezi s mlađim muškarcem, zbog razlike u godinama, dolazi do preuzimanja uloga. Stariji partner postaje "učitelj", a mlađi "učenik". Takav razvoj situacije ponekad može biti neprijatan van spavaće sobe, ali u krevetu funkcioniše jako dobro. Neke žene u krevetu jednostavno sve prepuste muškarcu, pa je stoga žena koja uzima stvari u svoje ruke muškarcima itekako privlačna.

Ne žure se. Žene neretko priželjkuju dužu predigru, a muškarci su često spremni za nekoliko minuta. No iskusnije se ljubavnice ne žure, uzimaju vremena koliko je potrebno i ne izvinjavaju se zbog toga. I, naravno, jako dobro znaju da je sporiji i duži seks izvor velikog užitka za oba partnera.

Otvoreno pokazuju šta im se sviđa. Muškarcima je jako privlačno kada žena u krevetu jasno da do znanja šta voli, a što ne. Drhtanje bedara i seksi uzdasi su ono što svaki muškarac priželjkuje u krevetu, a žene s iskustvom jako dobro znaju kako se to radi.

Samouverene su. Osoba koja je samouverena u krevetu uvek je poželjan ljubavnik. Osim toga, brojni stručnjaci tvrde kako je upravo samouverenost kod žena s iskustvom najvažniji faktor privlačnosti kojem mlađi muškarci jednostavno ne mogu odoleti.

Nije im neprijatno dati uputstva. Kada bi postojao samo jedan savet koje bi mlađe žene trebale naučiti od starijih, onda bi to trebalo biti ovo: u krevetu nećete dobiti ono što želite, osim ako to ne zatražite. Mlađe žene neretko se ustručavaju da od ljubavnika zatraže ono što žele, muškarcu prepuštaju glavnu reč smatrajući kako on treba "znati" šta da učini, ili se pak ne usude da kažu šta žele zbog straha od kritike. Ali istina je ta da mnogi muškarci ne mogu odoleti upravo ženama koje su samouverene, iskrene i otvorene.

Autor: B.B.
Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>