Region

Svet

Vesna Zmijanac otkrila intimne detalje iz svog ljubavnog života!

Vesna Zmijanac je nakon raskida četvorogodišnje veze sa Željkom Rstićem otputovala u Grčku kako bi se odmorila od svega što joj se dogodilo u proteklom periodu, ali i kako bi kupila stan.

Vesna Zmijanac otkrila intimne detalje iz svog ljubavnog života!



 
Željko Rstić iskreno progovorio o odnosu sa Vesnom Zmijanac!
Iako su se mediji raspisali o tome kako je poznata pevačica pobegla u Grčku kako bi prebolela raskid sa Željkom Rstićem, Vesna je otišla kako bi kupila stan u Atini, jer želi da bude u blizini svoje ćerke Nikolije.

Pevačica u intervjuu za magazin Hello otkriva i intresantne detalje iz svog ljubavnog života: "Ne znam šta me je snašlo, odjedanput imam mnogo udvarača. U celoj situaciji ne snalazim se baš najbolje, ali svakako da mi pažnja prija, vrlo je zanimljivo šta mi se dešava. Reč je o nekim stvarima na koje sam davno zaboravila. Neki stari prijatelji mi se sada vraćaju, jer se nisu pronalazili u mom prošlom vremenu, a stičem i neke nove. Okružena sam dragim ljudima, mnogo mi je lepo", rekla je Vesna i dodala kako nije ni u kakvom kontaktu sa bivšim partnerom, kako nema potrebe za tim i kao i da ne planira da ga ima.

"Na tu priču sam stavila tačku, ne bavim se time. Dogodi se da mi prijatelji pošalju poneku poruku, ali me to ne zanima, čak mi je smešno. Život ide dalje, moj pozitivan duh me tera da glavu držim visoko i s osmehom koračam, mnogo je lepih stvari koje me u životu čekaju", iskreno rekla je Zmijanac.

Autor: J.B.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Miljana Petrovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>