Region

Svet

Haris Džinović: Za Željka i Jovanu nije bilo mesta na mojoj svadbi

Haris Džinović je razjasnio aktuelne glasine o, navodno, lošim odnosima sa kolegom i prijateljem Željkom Joksimovićem, i objasnio zašto nije bio na njegovoj svadbi.

Haris Džinović: Za Željka i Jovanu nije bilo mesta na mojoj svadbi


 
Željko Joksimović i Haris Džinović ponovo u svađi?
"Na jahti je bilo mesta za 12 ljudi, pa ni bliža rodbina nije došla. Upriličili smo slavlje za kumove i najbližu rodbinu, a i Željko je tog dana bio u Hrvatskoj", razjasnio je Haris Džinović razlog zbog kog bračni par Joksimović nije bio na njegovoj svadbi.

 
Željko i Jovana Joksimović: Doživeli smo bajku (Foto)
Isto tako, ni Haris nije prisustvovao nedavno održanom crkvenom venčanju Željka i Jovane Joksimović, a na to je rekao: "Nisam bio tu. Išao sam u Pariz da izvadim neke papire i bio sam sprečen. To ne znači da Željko i ja nismo prijatelji, videćete i sami uskoro kada nas uslikate zajedno".

 
Koncertna turneja Melem za dušu u Srbiji: Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Haris Džinović na jednom mestu! (Foto)
Haris Džinović će 6. decembra zajedno sa kolegama Anom Bekutom i Šabanom Šaulićem nastupiti u Kombank Areni, povodom čega je juče održana i konferencija za novinare. Ova tri umetnika nakon beogradskog koncerta očekuje niz koncerata u Evropi, Americi i Australiji, otkrio je direktor "Music Stara" Raka Marić.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>