Region

Svet

Boban Rajović u filmu Mali Budo! (Foto+Video)

Preksinoć je u prepunom Sava centru u Beogradu premijerno prikazan domaći film "Mali Budo", a u jednoj od scena pojavljuje se i pevač Boban Rajović.

Boban Rajović u filmu Mali Budo! (Foto+Video)Ova komedija o mladom Crnogorcu Budi koji dolazi u Beograd kako bi pobegao od krvne osvete, uspela je da na jednom mestu okupi sve viđenije Crnogorce, koji su s uživanjem pratili premijerno prikazivanje filma.
 
Mali Budo oduševio Beograđane: Smeh do suza na premijeri filma u Sava Centru! (Foto+Video)
Odličnu glumačku ekipu predvode Petar Strugar i Sergej Trifunović, a u jednoj od scena sa Sergejem Trifunovićem kratko se pojavljuje i Boban Rajović, kojem je pripala uloga izbacivača u jednoj diskoteci. Zanimljivo je i kako se u jednoj od scena u ovom video uratku može čuti Bobanov veliki hit "Provokacija", koju je za potrebe filma na drugačiji način aranžirao Marko Kon, a otpevala Sara Jovanović.

Pored pesme "Provokacija" za potrebe filma iskorišćene su još tri Rajovićeve pesme; "Pomozite mi drugovi", zatim pesma "011" i "Usne boje vina".

Inače, pesme "Provokacija" i "Usne boje vina" su već ranije upotrebljene u popularnoj domaćoj seriji "Sinđelići"."Izlet u glumačke vode mi se veoma dopao i ne mogu da kažem da me ne bi oduševilo kada bi mi neko opet ponudio ulogu na filmu. Večeras sam uživao kao retko kad. Za mene je velika čast što se uopšte pojavljujem u filmu i što su upravo moje pesme korišćene u ovoj izvanrednoj komediji. Film je zaista vrhunski, na jedan humorističan način govori o itekako ozbiljnim temama i na specifičan način oslikava trenutno stanje u društvu. Odličan film, preporučujem svima da ga pogledaju", kaže Rajović.

Poslušajte '"Provokaciju" u izvedbi Sare Jovanović:Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>