Region

Svet

Snajka preti Eri Ojdaniću: Unuka nećeš videti dok si živ!

Snajka Ere Ojdanića Jelena, nedavno je napustila pevačevog sina i iselila se iz kuće u Meljaku, a sada je poznatom pevaču zapretila i da n unuka neće videti do kraja života, jer iznosi laži o njoj u medijima.

Snajka preti Eri Ojdaniću: Unuka nećeš videti dok si živ!


 
Snajka optužila Eru Ojdanića: On je veliki lažov!
Era Ojdanić preživljava preživljava pravu porodičnu dramu, otkako je njegova snajka Jelena pre dva i po meseca napustila njegovog sina Dragutina i odvela  pevačevog sedmogodišnjeg unuka Andriju.

Zbog navodnih izjava koje je pevač davao u medijima, Jelena je pevaču počela i da preti kako više nikada neće videti svog unuka, jer navodno iznosi neistine o njoj, Nedavno mu je poslala i jednu od takvih SMS poruka, koje je Era pokazao novinarima Kurira:

 "I opet se ti medijski eksponiraš na osnovu mene i deteta od sedam godina, sramota šta radiš, brukaš mi dete! Hvala za ovo ponižavanje i laži. Andriju sad nećeš videti dok si živ", bila je prva poruka koju mu je snajka poslala, ali joj ni to nije bilo dovoljno, pa je odlučila da pošalje još jednu:

" I još si mi novinare natovario na vrat, rekla sam ti da se neću prepucavati preko novina. Sramota je za tebe što koristiš ovu situaciju samo da bi se pisalo nešto o tebi. Dno dna!", glasila je druga poruka.

Očajni Era, kroz suze je za Kurir ispričao da pretnje ne utiču na to da on snaju voli kao svoje dete: "Nikad ništa ružno nisam rekao o snaji. Znate da imam ćerku koja je invalid, a Jelenu sam više gledao nego nju. Sve sam joj pružio, nikad je nisam maltretirao, niti je u mojoj kući bila uskraćena za nešto. Nisam želeo da se po novinama provlače priče o njenom odlasku. Ja ni vama nisam priznao o čemu se radi kad ste saznali i došli kod mene da proverite, nego je ona prva za Kurir rekla da je otišla i da sam ja lažov", rekao je pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir.info.rs
Foto: Screenshot Happy TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>