Region

Svet

Region

Mali Budo oduševio Beograđane: Smeh do suza na premijeri filma u Sava Centru! (Foto+Video)

Premijera domaćeg filma "Mali Budo" održana je sinoć prepunom u Sava Centru, u kome je nakon projekcije prezadovoljna i nasmejana publika pozdravila glavne glumce ove urnebesne komedije.

Mali Budo oduševio Beograđane: Smeh do suza na premijeri filma u Sava Centru! (Foto+Video)



 
Pogledajte najnoviji urnebesni trejler za film Mali Budo! (Video)
Mali Budo koga tumači Petar Strugar, sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd, dok ga očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciju ga u kovitlac crnohumornih dešavanja, koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom.



Na scenu su izašli Petar Strugar, Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Ćurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović, kao i reditelj Danilo Bećković.



Pozdrav ekipe filma publici, zaslužen gromoglasni aplauz i nasmejana i zadovoljna lica gledalaca po izlasku iz sale, opravdali su očekivanja da će ovo zaista biti komedija godine. Nakon Sava Centra, glumačka i autorska ekipa filma posetila je i bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center i pozdravila prisutne gledaoce u sali.

Zbog velikog interesovanja koje je izazvao "MALI BUDO", u bioskopu Cineplexx Ušće organizovana je i dodatna projekciju za premijerno prikazivanje ove komedje. Obe sale su rasprodate u rekordnom roku.
 
Ogroman uspeh koji je ovaj film doživeo već prvog dana prikazivanja, proslavljen je na zabavi koja je potom organizovana u banket sali hotela Jugoslavija.



Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>