Region

Svet

Dragana Mirković u šoku: Željko Šašić odbio da bude gost na koncertu u Areni!

Dragana Mirković 3. oktobra u Kombank Areni održaće svoj solistički koncert kojim će proslaviti 30 godina muzičke karijere. Povodom toga, pevačica je kao specijalnog gosta pozvala Željka Šašića, koji je odbio koleginicin predlog.

Dragana Mirković u šoku: Željko Šašić odbio da bude gost na koncertu u Areni!


 
Željko Šašić otkazao koncert u Kombank Areni!
Iako su devedesetih godina smili duetsku pesmu "Oči pune tuge" i godinama važe za jedne od dobrih prijatelja na estradi, Željko je odbio predlog Dragane Mirković, da bude gost na njenom koncertu u Areni.
 
Dragana Mirković koncertom u Areni stavlja tačku na muzičku karijeru?! (Foto)
"Dragana zaista priprema spektakl za sve one koji će doći na njen koncert i iz tog razloga želi da i njeni gosti budu oni pevači koje publika voli. Ona još uvek razmišlja koga će zvati, a neke kolege je već zvala. Tako je nedavno kontaktirala sa Željko Šašićem kako bi mu uputila poziv da dođe i da je podrži na bini u "Kombank areni". Ali do njegovog nastupa neće doći. Naime, Željko je odbio da peva na Draganinom koncertu, što je pevačicu zaista šokralo", rekao je izvor i dodao:

"Željko je Dragani rekao kako ima previše obaveza i nastupa i da nikako ne može da stigne na koncert. Ona ga je saslušala, ali je svakako bila baš šokirana njegovom odlukom. Ipak, Dragana će svakako spremiti odličan repertoar za svoju publiku, a naravno da će joj ostale kolege koje je zvala doći na koncert", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija/Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>