Region

Svet

Željko Joksimović i Haris Džinović ponovo u svađi?

Željko Joksimović i Haris Džinović, bliski prijatelji, kolege i saradnici, ponovo su naišli na nesuglasice zbog kojih su, navodno, u zahladnelim odnosima.

Željko Joksimović i Haris Džinović ponovo u svađi?


 
Željko i Jovana Joksimović se venčali u crkvi na Dorćolu! (Foto)
Nakon što su se pre tri godine pomirili i prošlog leta otišli na zajednički odmor sa suprugama Melinom i Jovanom, došlo je do još jednog zahlađenja odnosa među Željkom i Harisom.

 
Željko Joksimović otkrio detalje crkvenog venčanja! (Foto)
Naime, Džinović je zamerio Željku i njegovoj supruzi Jovani što nisu došli na njegovu i Melininu svadbu 11. jula, a iz tog razloga je, navodno, to učinio i Haris kada je Željko nedavno sklapao brak u crkvi.

"Joksimovići nisu otišli na Harisovu i Melininu svadbu jer su imali isplaniran prvi zajednički odmor sa sinom Kostom i nisu hteli da ga prekidaju. Oni su u Ljutu kod Kotora otišli tri dana pre Džinovićeve svadbe, a iako ih je od mesta venčanja delilo samo 90 kilometara ili oko sat vožnje, Joksimovići se nisu pojavili. Harisu nije bilo pravo što je to tako ispalo, ali je ipak ljubazno zahvalio na čestitki i cveću koje su im poslali. Međutim, očigledno da je Džinović oprostio, ali ne i zaboravio, pa je uzvratio istom merom. Kad je dobio pozivnicu za Jovaninu i Željkovu svadbu, rekao je da on i Melina imaju obaveze u Kanu, te se nije ni pojavio. Oni ne znaju da li je to bila istina, ali odnosi su svakako zahladneli", ističe sagovornik Kurira, koji je insistirao na anonimnosti.

Haris Džinović nije bio raspoložen za razgovor na ovu temu, pa je sve što je prokomentarisao bilo: "Željko me je zvao na svadbu, ali mi smo bili u Francuskoj. Nemojte sad ništa da me pitate, vozim".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>