Region

Svet

Tanja Savić ostala bez više od 10.000 evra!

Tanja Savić ostala je uskraćena za više od 10.000 evra, jer joj Ambasada Velike Britanije onemogućila dobijanje radne vize, pa je morala da otkaže ugovorene nastupe.

Tanja Savić ostala bez više od 10.000 evra!


 
Tanja Savić se pomirila se sa roditeljima: Sve je u najboljem redu!
Pevačica je trebalo da održi koncert u jednoj diskoteci u Londonu, u kojoj gostuju pevači iz Srbije i regiona, ali je morala da ga otkaže zbog birokratskih problema.

 
Tanja Savić otpustila muža, ne želi ga u svojoj blizini?!
Tanja Savić ne samo da nije otputovala u Englesku, već su joj Britanci napravili takav problem da nije mogla da ode ni u Štutgart, na drugu zakazanu tezgu. Naime, poslala je pasoš u britansku ambasadu u Poljskoj, pošto u Beogradu više ne postoji, ali je on tamo i ostao.

"Prošle subote trebalo je da nastupim u Štutgartu, a 4. oktobra u Londonu. Sa članovima benda sam uredno predala dokumentaciju za vizu, koju nisam dobila, a iz ambasade mi nije vraćen pasoš. Moja putna isprava je završila negde u Poljskoj", tvrdi pevačica i nastavlja: "Kako ne bih ostala bez još dva nastupa, morala sam da izvadim novi pasoš, a stari sam prijavila kao nestao. Ostala sam bez novca, živaca, a avionske karte su mi propale. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog publike u Štutgartu, koja je nestrpljivo čekala moj nastup. Nadam se da se ovako nešto nikada više neće ponoviti", rekla je Savićeva.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>