Region

Svet

Hitno potrebna pomoć Milošu Džarliću iz Bara! (Video)

Baranin Miloš Džarlić (26) se zbog nezgodnog skoka već mesec dana nalazi na aparatima za disanje. Jedina šansa za oporavak mu je u Švajcarskoj, u klinici u kojoj dan košta 2.100 evra.

Hitno potrebna pomoć Milošu Džarliću iz Bara! (Video)



Miloš Džarlić doživeo je nezgodu 11. avgusta, kada je pri skoku u more zadobio frakturu dva vrtna pršljena i nagnječenje kičmene moždine, što je uslovilo oduzetost nogu i ruku. Miloševa porodica i prijatelji apeluju na pojedince i preduzeća da pomognu kako bi lečenje nastavio u Švajcarskoj.

Miloš je operisan u Podgorici 13. avgusta, ali je i dalje u životnoj opasnosti. Trenutno se nalazi na Odeljenju intezivne nege, priključen na aparate za disanje. Više od mesec dana je prošlo od povrede, a zbog ležanja Milošu se stvaraju rane (dekubitis). Dobio i upalu pluća, prenosi portal Bar-info.

U Podgorici ne postoji mogućnost da se Miloš izleči i jedina šansa za njegov oporavak je klinika u Švajcarskoj, u kojoj dan boravka košta 2.100 eura, a njegovo lečenje zahteva sveobuhvatnu interdisciplinarnu terapiju kvadriplegije i prevazilazi finansijske mogućnosti njegove porodice.



Ovim putem apelujemo na sve ljude dobre volje, kako pojedince tako i preduzeća, da pomognu porodici i Milošu Džarliću, te uplate sredstva na žiro račune:

Prva banka 535-0600200101569-55

Crnogorska komercijalna banka 510240798571024449



Autor: B.B.
Foto: Facebook

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>