Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Čuvali su ga za kraj - ON je tajni učesnik!

Iz produkcije humanitarnog šoua Tvoje lice zvuči poznato, čija druga sezona počinje uskoro sa emitovanjem na Prvoj, popularnog glumca su čuvali kao iznenađenje na kraju.

Tvoje lice zvuči poznato: Čuvali su ga za kraj - ON je tajni učesnik!


 
Tvoje lice zvuči poznato: Dragan Kojić Keba u koži Lepe Brene?
Konačno je otkriveno i potvrđeno ko je tajni učesnik spektakularnog serijala u kojem će se oprobati kao igrač i pevač, ali i zaći u svoju profesiju u kojoj se odlično snalazi - glumu. U pitanju je domaći glumac Ivan Jevtović, koji je za "Blic" potvrdio učešće u drugom serijalu projekta.

Ivan je otkrio da je još prošle godine imao ponudu od produkcije da učestvuje u TLZP-u, međutim zbog obaveza nije mogao prihvatiti angažman. Sada, kada je konačno potpisan ugovor, raduje se novim izazovima.


Foto: Screenshot Youtube

"Još kao dete voleo sam da imitiram, naročito Džona Travoltu. Počeo sam kao plesač, pa se tek onda posvetio glumi i pevanju. Cela ekipa mi deluje veoma profesionalno, i drago mi je što sam deo ovog projekta. Zabavićemo gledaoce", rekao je glumac za "Blic".

Ivan Jevtović pridružiće se tako Nedi Ukraden, koleginicama Jeleni Gavrilović i Katarini Bogićević, Grandovim zvezdama, Eleni Risteskoj, Nenadu Okanoviću i drugima...

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Tvoje Lice Zvuci Poznato

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>