Region

Svet

Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović prave svadbu za 500 zvanica!

Prezenter televizije Pink, Vlada Stanojević i njegova verenica Ana Marija Žujović, venčaće se u septembru iduće godine, a svadbeno veselje biće upriličeno za čak 500 zvanica.

Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović prave svadbu za 500 zvanica!


 
Vladimir Stanojević zaprosio Anu Mariju! Plakala je i rekla DA!
Vlada i Ana Marija će, saznaje "Alo", prirediti slavlje za pet stotina zvanica; članova rodbine, prijatelja i saradnika. Veselje će biti organizovano u jednom elitnom beogradskom hotelu, a goste će zabavljati Marina Visković i Leksington bend.

 
Vlada Stanojević se samo šalio: Prvo venčanje, pa tek onda beba!
"Vlada i Marija su već sada počeli sa pripremama za venčanje, budući da planiraju slavlje za čak 500 zvanica. Za početak, rezervisali su hotel i muziku. Na spisku zvanica nalaze se najveća estradna imena, poput Cece Ražnatović, Lukasa i Pejovića, sa kojima je Vlada privatno veoma blizak. Ani je prepustio da odabere dekoraciju, kao i propratne detalje. Oboje su ushićeni i sa nestrpljenjem iščekuju taj dan", otkriva dobro obavešten izvor.

Iako je do svečanog čina ostalo jedanaest meseci i sasvim dovoljno vremena za organizaciju, par je počeo sa pripremama ranije kako ni najmanja sitnica ne bi pokvarila ovaj dan.

Vlada je već odabrao kumove, a to su kompozitor Damir Handanović i bivši rukometaš Vlada Mandić, dok će Ana Mariji kuma biti drugarica iz detinjstva. Buduća gospođa Stanojević je već otpočela potragu za venčanicom i haljinom koju će obući posle ponoći.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Vladimir Stanojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>