Zdravlje

Ljubav

Napitak koji topi kilograme: Napravite sami dijetalnu vodu!

Osam čaša vode dnevno se uvek navodi kao osnova zdrave ishrane, a sada uz pomoć jednog jednostavnog napitka koji će vas i osvežiti, možete da smanjite masne naslage koje ste nakupili na odredjenim mestima na telu.

Napitak koji topi kilograme: Napravite sami dijetalnu vodu!



Bez obzira da li želimo da izgubimo kilograme ili da održavamo postojeću težinu, voda pomaže svim tjelesnim funkcijama da rade svoj svoj posao bez poteškoća. Da bi ste napravili Sasi vodu potrebno vam je: sveži đumbir, sveži listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode (koristite filtriranu vodu, može i flaširana – čaša je od 250 ml).

 

Način pripreme: Operite limun rasecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Ne ljuštite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu. Krastavac ogulite i nasecite na kolutiće i dodajte i to u vodu. Uzmite 8 do 12 listova sveže nane, operite ih i dodajte i njih. Oljuštite đumbir srednje veličine i narendajte u mešavinu. Sada sve to izmešajte još jednom zajedno, poklopite i stavite u frižider preko noći. Sledeći dan pijte samo Sassy vodu, rashlađenu, kada ste žedni. Biće potrebno da pripremate svežu Sassy vodu sa navedenim sastojcima najmanje tokom četiri idana, da biste videli rezultate. Vodu možete i procedititi svaki put kada je sipate u čašu.

Sasi voda sadrži 0 kalorija i poznato je da sama voda (8 čaša dnevno) uveliko potpomaže mršavljenju, dok ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić. Kada se naviknete na ovaj osvežavajući napitak, tipujemo da ćete nastaviti da ga konzumirate i nakon četvrtog dana.

Autor: J.B.
Izvor: Elle.rs
Foto: Stuart Miles/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>