Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Ovo su svi učesnici druge sezone?!

Druga sezona spektakularnog šoua "Tvoje Lice Zvuči Poznato" uskoro će krenuti sa emitovanjem na Prvoj televiziji, pa će gledaoci i fanovi ovog takmičenja ponovo uživati uz sjajne transformacije poznatih ličnosti, a konačno su poznata i ostalih učesnika

Tvoje lice zvuči poznato: Ovo su svi učesnici druge sezone?!


 
Tvoje lice zvuči poznato: Dragan Kojić Keba u koži Lepe Brene?
Nova sezona spektakularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato kroz nekoliko nedelja počeće se emitovanjem na televiziji Prva, a čelni ljudi produkcije konačno su saopštili i spisak imena učesnika.

Zvonko Pantović - Čipi nekadašnji pevač grupe "Osvajači", glumac Ivan Jevtović, kog ćemo uskoro gledati i u novoj seriji "Urgentni centar" na TV Prva, glumica Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević koja se proslavila anđeoskim glasom i odličnom glumom u seriji "Folk", pevači Bane Mojićević i Dragan Kojić Keba, pevačice Tanja Savić, Neda Ukraden i Elena Risteska, Nenad Okanović, poznat kao sin Dragan iz popularne domaće serije, prenosi Prva.rs.

U ulozi strogog, ali pravičnog žirija i ove sezone naćiće se Ivan Ivanović, Marija i Mihajlović, a umesto Katarine Radivojević, pojaviće se Branko Đurić Đura. Četvrti član žirija će se menjati iz emisije u emisiju kao i u prethodnoj sezoni.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Tvoje lice zvuci poznato

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>