Region

Svet

Dečko Indire Radić napustio bolesnu suprugu: Borila sam se za život, dok su se njih dvoje znojili po hotelima!

Indira Radić već izvesno u vezi je sa oženjenim čovekom, koji je zbog pevačice napustio svoju porodicu. Supruga pevačicinog novog izabranika otkriva, da je muž napustio dok je prolazila kroz najteži period u svom životu i borila se sa opakom bolesti.

Dečko Indire Radić napustio bolesnu suprugu: Borila sam se za život, dok su se njih dvoje znojili po hotelima!


 
Indira Radić u vezi sa oženjenim muškarcem?!
Goran Kurtuma posle devet godina napustio je svoju suprugu i njihovog sina nakon što se upustio u ljubavnu avanturu sa Idirom Radić. Razočarana i ostavljena Vesna, otkrila je šokantne stvari o vezi svog supruga i poznate pevačice.

"Pre tri godine otkrili su mi tumor na materici i imala sam dve teške operacije. Dok sam se borila za život, moj muž i Indira su se znojili po hotelima u Americi, a imam i dokaze za to – sve račune koje plaćao. Ja radim u banci, završila sam ekonomski fakultet, i ništa ne pričam u prazno. On je od Indire često dolazio izgreban i izujedan, i priznao mi je da mu je to ona napravila. Ako ja kao njegova supruga nisam sebi dozvolila takvo ponašanje tokom seksualnog odnosa, ne razumem kako jedna ljubavnica može to da radi", rekla je Vesna.

Autor: J.B.
Izvor: star.svet.rs.
Foto: Facebook/Indira Radic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>