Region

Svet

Željko Joksimović: Moja ćerka je lepa i voli da se slika, ali prvo neka izgradi ime! (Foto)

Željko Joksimović se pre nekoliko dana i u crkvi venčao sa suprugom Jovanom, sa kojom ima sina Kostu, a o svojoj ćerki iz prvog braka, Mini, kaže da je veoma talentovana za muziku.

Željko Joksimović: Moja ćerka je lepa i voli da se slika, ali prvo neka izgradi ime! (Foto)


 
Željko i Jovana Joksimović: Doživeli smo bajku (Foto)
Posle pet godina pauze, jedan od naših najuspešnijih kantautora današnjice, Željko Joksimović, otkriva za "Blic" da će uskoro objaviti novi album, njegov najzreliji i najozbiljniji projekat do sada.

 
Željko Joksimović emotivnom porukom čestitao ćerki rođendan!
Budući da je Kosta još mali da bi pokazivao sklonosti ka muzici, tu je Željkova ćerka Mina, koja u poslednje vreme sve više intrigira javnost objavama na društvenim mrežama. O tome da li je Mina talentovana za muziku, ponosni tata kaže:

 
Mina Joksimović promenila imidž i postala plavuša (Foto)
"Jeste. Završava prvu godinu muzičke akademije. Veoma lepo peva. Napravila je neke snimke u studiju dok sam bio na moru i poslala mi je. Iskreno, oduševio sam se. Traži savete, ali je "isuviše svoja". Voli da peva na stranim jezicima. To me ne raduje, ali podržaću je. Ima svoj pravac, zna šta hoće, ali neka prvo završi akademiju. Mislim da će tada biti spremna i da daje intervjue. Znam da je ponekad zovete, ali mislim da je još rano da priča za medije. Podržavam je u svemu što radi i to je jedino važno".


Foto: Facebook/Mina Joksimović

Atraktivna Mina Joksimović, koja je izrasla u pravu lepoticu, zbog svojih provokativnih fotografija koje odišu senzualnošću i seksepilom, poslednjih je meseci često jedna od glavnih tema u medijima, što Željko kao odgovoran otac ne odobrava.

"Lepa je i voli da se slika, ali to već počinje da joj smeta. Kažem joj: Nemoj to da radiš, da se ne bi krila pre vremena. Moraš prvo da napraviš plan, ime, karijeru..., pa da se onda pojavljuješ u novinama", izjavio je Željko koji trenutno radi na novom filmskom projektu "Vrati se, Zone".

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Ilustracija / screenshot YT, Facebook/Mina Joksimović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>