Region

Svet

Jelena Karleuša i dalje u braku sa Bojanom Karićem?! (Foto)

Pre tačno deset godina, Jelena Karleuša i Bojan Karić zakleli su se u Beorgadu na večnu ljubav pred Bogom. Ubrzo su se razveli, ali ni dan danas nisu zatražili crkveno poništenje braka.

Jelena Karleuša i dalje u braku sa Bojanom Karićem?! (Foto)


 
Jelena Karleuša otkrila: Moj film neće biti na jahti!
Pevačica Jelena Karleuša i dalje je u validnom braku s biznismenom Bojanom Karićem, za kog se udala pre deset godina, 23. septembra 2004. godine, u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru.

 
Jelena Karleuša napravila zastoj u saobraćaju - vratila se u devedesete! (Foto)
Nekadašnji supružnici, čije je venčanje pre tačno deset godina u medijima proglašeno za svadbu veka, proveli su u zajednici samo četiri meseca, posle čega su se razveli.

Međutim, JK i Bojan su poništili samo građanski brak, tako da je do dana današnjeg brak sklopljen u crkvi i dalje na snazi.


Foto: Screenshot Youtube

"Jelena i Bojan su krenuli svako svojim putem i oboje su ubrzo uplovili u nove brakove. Bojan se 2007. godine oženio Mašom Karić, s kojom ima blizance, dok se JK godinu dana kasnije udala za fudbalera Duška Tošića, kojem je rodila dve ćerke. I jedan i drugi par se nikad nisu venčali u crkvi, već su se na večnu ljubav zakleli samo pred matičarem", naveo je sagovornik za "Kurir".

Sveštenik koji je venčao bivše supružnike Stanko Trajković, nije želeo puno da komentariše. "Za to morate kontaktirati ili s Bojanom ili s Jelenom. Ja sam ih venčao, ali me posle toga nikada više nisu pozvali. Kad se budu javili, svakako će morati da pošalju molbu za razvod", bilo je sve što je rekao.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Jelena Karleusa

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>