Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Dragan Kojić Keba u koži Lepe Brene?

U novoj sezoni šoua Tvoje lice zvuči poznato gledaćemo i Dragana Kojića Kebu, čiji je težak zadatak već poznat - da imitira koleginicu Lepu Brenu!

Tvoje lice zvuči poznato: Dragan Kojić Keba u koži Lepe Brene?


 
Tvoje lice zvuči poznato: Branko Đurić Đura novi član žirija!
Keba će zajedno sa ostalim takmičarima, u tuđoj koži, zabavljati publiku tokom drugog serijala humanitarnog šoua Tvoje lice zvuči poznato, čije će emitovanje početi uskoro na televiziji Prva.

 
Tvoje lice zvuči poznato: Lane Gutović kao učesnik ili sudija?
Već u prvoj epizodi nove sezone, Dragan Kojić će se pokazati u ulozi jedne od naših najvećih folk zvezda Lepe Brene, pa je kod kuće, uz podršku i sugestije supruge Olje, već vežbao za nastup, navodi "Kurir".

"Keba je dobar imitator i mnogo pevača skine u originalu. Pored toga što je duhovit i prihvata šalu na svoj račun, on jedva čeka da bude u tuđoj koži. Spreman je da prihvati svaki izazov i ništa mu neće biti teško. Kada je dobio ponudu da učestvuje u ovom takmičenju, prvo se konsultovao sa ženom, a onda je produkciji dao pozitivan odgovor", otkrio je izvor za "Kurir".

Osim Kebe, za sada je poznato da će se u šou naći i: Tanja Savić, Marinmko Madžgalj, Jelena Gavrilović, Neda Ukraden Ivan Jevtović, Goca Lazarević, Bane Mojićević, Frano Lasić itd.

S obzirom na dobar plasman koji je ostvarila prva sezona spektakularnog serijala, verujemo da će i u ovoj pregršt talentovanih javnih ličnosti još više uveseljavati gledaoce ispred malih ekrana.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>