Region

Svet

Adil Maksutović opljačkan na nastupu u Nišu!

Folk pevač Adil Maksutović u poslednje vreme baš i nema sreće. Prvo je doživeo peh u Brčkom, kada je pretučen, a onda je imao nezgodu sa nevenčanom suprugom. Ni tu nije kraj nevoljama, pa je sada i pokraden na nastupu.

Adil Maksutović opljačkan na nastupu u Nišu!



Pevača su u subotu uveče, dok je nastupao u jednom klubu u Nišu, ojadili lopovi. I dok je Adil pevao, pljačkaši su obavljali svoj posao. Razbili su staklo na njegovom kombiju koji je bio na parkingu i ukrali firmirane naočare za sunce, koje, kako je rekao policiji, vrede 550 evra. Pevač se više iznervirao zbog polomljenog stakla, jer je trebalo iste večeri da se vrati za Beograd, nego što je ostao bez naočara.

"Adil je pljačku prijavio u nedelju oko pet sati ujutru, čim je završio nastup i izašao iz kluba. Bio je ljut i iznerviran jer su mu lopovi izgrebali i šoferšajbnu. Očigledno su lopovi mislili da će bolje proći, ali su ostali kratkih rukava. Ukupna šteta je nešto više od 1.000 evra", kaže izvor iz niške policije.

Adil nije sačekao da policajci završe svoj posao i drugim autom se vratio u Beograd.

"Raspitivao se da li su kamere nešto snimile i kakva je šansa da pronađe naočare koje za njega imaju emotivnu, a ne materijalnu vrednost", zaključuje sagovornik.

 

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>