Region

Svet

Šaban Šaulić umalo dobio batine zbog 10.000 evra!

Šaban Šaulić na nedavnom nastupu koji je imao u Hrvatskoj na jednom privatnom slavlju, umalo je dobio batine jer nije ispoštovao dogovor koji je imao sa domaćinom.

Šaban Šaulić umalo dobio batine zbog 10.000 evra!


 
Šaban Šaulić: Ubacivali su mi kesicu droge u džep umesto bakšiša!
Kako se navodi, Šaban je u četvrtak, zajedno sa Viki Miljković, Kemalom Montenom, Bokijem Miloševićem, Aleksandrom Prijović i Fantastik bendom, pevao na 40. rođendanu žene jednog poznatog biznismena, a umesto dogovorenih dva sata, za koja je dobio 10.000 evra, nastupao je samo 45 minuta.

Pošto je u tajnosti napustio svečanu salu, pojedini gosti, koji su u hrvatskim krugovima poznati kao veoma opasni, krenuli su u potragu za njim kako bi ga vratili na binu i naterali da peva.

"Sve je delovalo normalno do trenutka kad su pojedinci shvatili da se Šaban sa suprugom Gordanom i sinom Mihajlom iskrao iz sale i uputio ka hotelu koji je u vlasništvu njihovog prijatelja Ćazima Osmanija, koji je takođe bio na slavlju. Oni su opasni momci i Šaban nije trebalo tako da se ponaša jer je unapred dobio honorar da peva dva sata, a pevao je samo 45 minuta. Da ih slavljenica nije zaustavila, oni bi ga našli i svašta bi bilo. Sa druge strane, Viki i članovi Fantasik benda ispali su pravi profesionalci i nisu stali dok poslednji gost nije otišao" kaže izvot koji se zatekao na licu mesta.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>