Region

Svet

IL DIVO u šetnji sa Beograđankama (Video)

Sebastijan, Urs, Karlos i Dejvid, zajedno poznati kao IL DIVO, danas stižu u našu zemlju i provešće u Beogradu tri dana, uoči velikog koncerta u Kombank Areni 24. septembra.

IL DIVO u šetnji sa Beograđankama (Video)Momci će slobodno vreme iskoristiti za šetnju po gradu i druženje sa obožavateljkama. Kako aktivno rade na albumu na francuskom jeziku, deo vremena provešće i u jednom od beogradskih studija, snimajući poznate pesme iz mjuzikala na ovom romantičnom jeziku.

Iako treći put dolaze u Srbiju, do sada nisu imali vremena za razgledanje Beograda, tako da će sada maksimalno iskoristiti dane uoči koncerta u sredu.Nedavno je Karlos Martin, na pitanje našeg magazina, kakve uspomene nose iz Srbije, izjavio: "U Srbiji nam je bilo divno. Nismo imali mnogo vremena za razgledanje, ali uvideli smo suze devojaka u publici i verujemo da su one simbolizovale sreću. Emocija je ono što me asocira na vašu zemlju i ljudi koji se ne stide da ih pokažu!".

Sasvim je sigurno da će koncert IL DIVO u sredu, 24. septembra, obilovati emocijama i radošću koje izazivaju glasovi ovih momaka. Repertoar obogaćen pesmama iz mjuzikala i magičnim glasom Diznijevih princeza, Lee Salonge, odvešće publiku u svet bajki i brodvejskog blještavila.

 
Ulaznice se mogu naći po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900, 7900 i 9900 dinara i nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.
Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata, bez kamate, kreditnim karticama Komercijalne banke, na četiri navedena prodajna mesta, ili online prodajom na KUPI KARTU.

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Il Divo

Povezane vesti:


>