Region

Svet

Ena Popov progovorila o trudnoći i pokazala stomačić (Foto)

Ena Popov i Nenad Čanak krajem januara postaće roditelji, a voditeljka je u emisiji Premijera otrkila kako podnosi trudnoću i dodala kako je konačno postala svesna da će dobiti bebu.

Ena Popov progovorila o trudnoći i pokazala stomačić (Foto)


 
Ena Popov i Nenad Čanak otkrili pol deteta!
Voditeljki natpisi u medijima uopšte ne prijaju, ali kaže kako se oseća srećno jer će se uskoro ostvariti u ulozi majke, kao i da je njen izabranik Nenad Čanak, sve svesniji da će postati tata.

"Nenad je svaki dan sve srećniji  i ja sam sam isto, sve smo svesniji. Čudno je, velika je to promena odjednom, ali mislim, da ću tek sto posto postati svesna, kada budem uzela to malo biće u ruke", rekla je zadovoljna Ena i dodala da je želela da dobije sina, dok je Nenad navijao za devojčicu:



"On je želeo ćerku, tatinu princezu, ja sam prvo navijala za sina, ceo život sam razmišljala da će biti sin, ali dobro, nije kako razmišljamo i sada ne bi mogla da zamislim da je sin".

Sa Nenadom je u dugoj vezi i turdnoća je bila normalan splet događaja, tvrdi da nije imala tipične simptome trudnoće i da je drugo stanje još uvek nije promenilo:

"Ja ne mogu ovo "drugo stanje" da nazovem drugim stanjem, jer nemam simptome kao sve ostale trudnice. Nit’ sam razmažena, niti histerišem, niti sam preterano emotivna, niti izbirljiva, razdražljiva. Meni se to još uvek nije desilo, mada ima još četiri i po meseca, videćemo", rekla je Ena.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Ena Popov


>