Region

Svet

Pinkove zvezde: Maja, Milica i Semir ostavili najjači utisak u drugoj emisiji! (Video)

Druga emisija serijala Pinkove zvezde donela je novih deset takmičara, potencijalnih zvezda prvog muzičkog talent šoua ove vrste u regionu.

Pinkove zvezde: Maja, Milica i Semir ostavili najjači utisak u drugoj emisiji! (Video)


 
Pinkove zvezde: Nevena, Tatjana i Slobodan prvi favoriti, pogledajte sve nastupe! (Video)
U drugoj emisiji sve popularnijeg šoua na televiziji Pink, izabrano je još deset ozbiljnih takmičara koji će kročiti na scenu u narednom krugu takmičenja, čime je cifra dosadašnjih učesnika zaokružena na 20. Od njih deset najjači utisak na žiri i publiku u studiju ostavili su Maja Milošević (25) iz Jagodine, Milica Todorović Mima (20) iz Hrtkovaca i Semir (24) iz Novog Pazara.


Foto: Printscreen TV Pink

 
Pinkove zvezde: Prvih 10 takmičara koji idu u sledeći krug! (Video)
Automatski je u sledeći krug Pinkovih zvezda, koji će početi za par meseci, prošlo pet takmičara: Maja Milošević, Boris Gospojević, Jovana Obradović, Milica Todorović Mima i Marko Vasković, dok im se kasnije, nakon acapella izvođenja, pridružilo još pet kandidata.

Dakle, sedam takmičara se u drugom delu emisije takmičilo za preostalih pet mesta i prolazak u drugi krug: Dalibor Arsić, Uroš Stefanović, Semir Džanković, Stefan Denić, Slađana Đurić, Mirza Suljić i Mirjana Pavlović. Oni su imali po tri ili četiri glasa žirija i na užarenim su stolicama pevali acapella, bez matrice, nakon čega su iz drugog kruga jednoglasnom odlukom stručnog žirija ispali Dalibor Arsić i Slađana Đurić.


Foto: Printscreen TV Pink

Šou Pinkove zvezde nastavlja se i sledeće subote, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih deset kandidata za sledeći krug. Detaljnije o svemu čitajte na našem portalu.

A ovako je to izgledalo u prvoj emisiji:



Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>