Ostalo

Sme�no

iPhone 6 ima najmorbidniju reklamu?! (Video)

U dobu najsavremenijih reklama pretrpanim svakakvim tehničkim dostignućima, dizajnerskim genijalnostima i fascinantnim sadržajima, na internetu se najviše izdvojila ova za iPhone 6, koja dolazi iz zagrobnog života - od pokojne Džoan Rivers!

iPhone 6 ima najmorbidniju reklamu?! (Video)



"Ovaj loši dečko biće zamenjen modelom iPhone 6 (ne onim debelim)! Ovaj sam kupila 2010. i nakon četiri godine moja jedina zamerka je ta što su aplikacije današnjice pravljene za veće ekrane, i što se baterija već malo zamara. Nikada nisam kupila futrolu za njega, jer je najlepši ovakav kakav jeste. Odličan dizajn", objavljeno je danas na Facebooku poznate komičarke Džoan Rivers koja je preminula 4. septembra, a piše "Mondo" portal.

PR služba slavne američke komičarke koja je posle rutinske operacije preminula, očigledno je imala unapred sklopljen dogovor sa gigantskom kompanijom Apple te je, iako je upotrebljena izvesna doza neukusa, danas objavljeni post na profilu preminule dosad prigrlio više od milion "lajkova".


Foto: Facebook/Joan Rivers

Budući da Riversova nije ni doživela da vidi novi model iz ove kompanije - iPhone 6, navodi Mondo.rs, a da ga je toliko nahvalila, jasno je da je unapred određeno vreme postavljanja posta na Facebook mreži. Ipak... Složićete se da je ovakav vid reklamiranja poprilično sablasan.

Pogledajte i kratki video kao najavu novih uređaja iz Apple-a; iPhone 6 i iPhone 6 Plus:



Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube/Apple

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>