Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović: Doživeli smo bajku (Foto)

Željko i Jovana Joksimović su u srcu beogradskog Dorćola, između tramvajskih šina i opojnog šarenila Bajlonijeve pijace, uz zvuke trubača i dobro raspoložene zvanice, sudbonosno "da" izgovorili i pred Bogom.

Željko i Jovana Joksimović: Doživeli smo bajku (Foto)


 

 

Željko i Jovana Joksimović potrošili 25.000 evra za crkveno venčanje!

Od venčanja na Maldivima u januaru 2012. prošle su gotovo dve godine, koliko je bilo potrebno da ovaj dan od sna pretvore u realnost. Uprkos crnim slutnjama meteorologa, ni kap kiše nije pokvarila pažljivo planiranu ceremoniju. Na ekskluzivnim fotografijama, na koje je pravo dobio samo magazin "Hello!", jasno se vidi radost na licima uspešnog para.

 

Željko i Jovana Joksimović se venčali u crkvi na Dorćolu! (Foto)

Pošto su sumirali utiske, mladenci su ispričali detalje o najromantičnijem danu u njihovom životu.

Dvadeset meseci pošto ste se na Maldivima zavetovali na večnu ljubav, to ste učinili i u crkvi.

"Crkveno venčanje prvobitno je planirano za leto 2012., neposredno posle Maldiva, ali su nas brojne poslovne obaveze u tome sprečile. U međuvremenu ostala sam u drugom stanju, pa nismo želeli da se udajem trudna. Početkom godine, na večeri u restoranu "Franš" dogovorili smo se da venčanje obavimo 14. septembra u krugu porodice i da posle toga upriličimo veliku proslavu", izjavila je Jovana ekskluzivno za magazin "Hello!".

Ostatak iskrenog intervjua, sve detalje sa ceremonije crkvenog venčanja, fotografije spektakularnog slavlja sa nezapamćenim prisustvom poznatih ličnosti i spektakularnom slavljeničko atmosferom, pročitajte u novom broju "Hello!", koji je na kioscima od ponedeljka 22. septembra, na povećanom broju strana.


Foto: Promo

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>