Region

Svet

Pinkove zvezdice: 100 mladih talenata se bori za titulu najboljeg! Ovo su pravila igre!

Pinkove zvezdice, muzički šou za mlade talente do 14 godina, počeo je zvanično večeras, a 100 mališana kroz petnaest emisija pokušaće pred petočlanim žirijem da izbori svoj prolaz u naredni krug.

Pinkove zvezdice: 100 mladih talenata se bori za titulu najboljeg! Ovo su pravila igre!


 
Pinkove zvezdice: Goca Tržan priznala da će biti stroga!
Petočlani žiri Pinkovih zvezdica čine: Leontina Vukomanović, Hari varešanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Milan Stanković. Od njih se očekuje da budu objektivni i prepoznaju pravi talenat kod ovih mališana.

Sto dece do 14 godina prošlo je audicije i sa nestrpljenjem je dočekalo trenutak da se u najboljem svetlu predstave publici, žiriju i gledaocima pored malih ekrana. Žiri ne vidi takmičare koji nastupaju, dok takmičari na sceni putem monitora vide reakcije žirija. U zavisnosti od zelenog ili crvenog tastera koji članovi žirija pritisnu kandidatima se određuje prolaz u naredni krug.

Ukoliko neko od takmičara dobije svih pet zelenih tastera direktno prolaze u dalje. U narednim emisija takmičiće se po 15 kandidata sa po jednom pesmom i na taj način odmah obezbediti saznati da li će se naći u sledećem krugu.

Ukoliko na kraju emisije bude izabrano manje od potrebnih 10 kandidata, svi oni će ponovo stati pred žiri acapella izvođenjem, dok će, ako ih bude preko 10, samo oni takmičari koji su prekoračili potrebnu normu, ponovo izvesti još jednu numeru.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>