Region

Svet

Željko Joksimović otkrio detalje crkvenog venčanja! (Foto)

Željko i Jovana Joksimović zakleli su se na večnu ljubav i u crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu 13. septembra, a naš popularni pevač otkrio je i neke detalje i dodao da je njihov sin Kosta bio zvezda dana.

Željko Joksimović otkrio detalje crkvenog venčanja! (Foto)


 
Željko i Jovana Joksimović se venčali u crkvi na Dorćolu! (Foto)
U intervjuu za Exkluziv, Željko je otkriva da je svadba bila fantastična i da drugačije nisu ni pčekivali, kao i da se tokom veselja, pored svojih brojnih kolega koje su uveličale njihovo venčanje i on latio mikrofona.

"Osećam se fantastično, posebano i vrlo uzvišeno", rekao je Željko i dodao da je Kosta bio najveća zvezda: "Bio je pravi gospodin, baš miran. Nije se uopšte javio, posmatrao je sve. Čak smo razmišljali da li da ga vodimo ali smo u minut do dvanaest ipak odlučili da ga povedemo na ceremoniju".



Željkove i Jovanine zvanice na svadbi su se provele fantastično, a i sam pevač je potvrdio da veselje bilo na viskom nivou:

"Zaista je bilo fantastično, a nismo ni očekivali ništa drugačije. Svi su bili veseli, uživali smo zaista osam sati bez prekida. To je jedno puno radno vreme a opet sam na kraju imao utisak da su ljudi prerano otišli", rekao je pevač kroz osmeh.

Ponesen emocijima koje su ga nosile i sam mladoženja je zapevao na svojoj svadbi: "Jesam, ali nisam nešto specijalno davio. Otpevao sam nekoliko pesama kao i sve ostale kolege i gosti koji su bili prisutni".

Zlim jezicima, zasmetalo je što Željkova ćerka Mina., nije prisustvovala crkvenom venčanju, a Željko je u emisiji Exkluziv samo kratko prokomentarisao, da su mediji trebali nju da pitaju i otkrio šta mu je ćerka poželela posle venčanja:

"Sve najlepše, ona je moj veliki ponos i ja nju podržavam u svemu što radi. Vrlo je dobar student i veoma je talentovana. Ujedno i lepo peva što ćete tek čuti", zaključio je pevač, koji nije želeo da otkrije da li on i Jovana planiraju proširenje porodice.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>