Region

Svet

Halid Bešlić za samo deset dana skinuo deset kilograma!

Halid Bešlić se već godinama bori sa viškom kilograma i u odlučnoj nameri da se vrati na staru kilažu, legendarni pevač je uspeo da za samo deset dana skine čak deset kilograma.

Halid Bešlić za samo deset dana skinuo deset kilograma!


 
Halid Bešlić postao deda blizanaca!

Legendarni bosanski pevač narodne muzike se nakon liposukcijske ishrane oseća puno bolje, jer je za kratko vreme postigao više nego sjajan rezultat; naime, početkom septembra imao je 115 kilograma, a sada je njegova težina spala na 105 kilograma.

Pomenutu liposukcijsku ishranu prema preporuci svog nutricioniste, okušale su i brojne druge poznate ličnosti iz regiona, od glumaca do političara, a Halid Bešlić je jedan od retkih koji o tome javno govori. Zbog svog zdravlja, ali i lepšeg izgleda, odrekao se starih navika i veoma ozbiljno pristupio strogom režimu ishrane koji mu je propisao nutricionista.

"U prvoj fazi sleteo sam 10 kilograma, nameravam da smršam još deset i biće dovoljno. Nije bilo tako teško. Sreća je što ne traje dugo. Uskratio sam sebi ishranu i pio šejkove na bazi surutke. Tako nešto, nisam siguran, sve je to po italijanskoj recepturi. Efikasno je, možda ne bih ni morao da nastavim s tim, ali hoću da se vratim na svoju staru težinu", rekao je Bešlić.



Autor: B.B.
Izvor: avaz.ba
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>