Style

Ljubav

#BoostBelgrade za sve ljubitelje trčanja: adidas Open Run konačno u Beogradu!

Najdraža trka urbanih gradskih trkača popularna širom svetskih metropola, otvorena trka - adidas Open Run, konačno je i u Beogradu!

#BoostBelgrade za sve ljubitelje trčanja: adidas Open Run konačno u Beogradu!



Po uzoru na svetske metropole 4. oktobra biće održana prva adidas Open Run trka, besplatna i otvorena za sve, kako za muškarce i žene, tako i za profesionalce i rekreativce!   

Pobednik trke osvaja vaučer u vrednosti od 500 evra za kupovinu atletske opreme, a tri najsrećnija trkača koja istrče trku, bez obzira na postignut rezultat, dobijaju mogućnost da učestvuju u kvizu i osvoje adidas Boost patike.

Trka je inspirisana konceptom gradskih trka urbanih trkača koje se održavaju širom sveta i promovišu zdrav i aktivan način života i upravo trčanje po gradskim lokacijama, uz mnogo dobre zabave i pozitivne energije.

Prva adidas Open Run trka uz moto #BoostBelgrade biće održana 4. oktobra oko Savskog jezera na Adi Ciganliji. Start i cilj trke biće ispred restorana "Jezero" gde će se u 10.30 časova održati zajedničko zagrevanje svih učesnika. Trka će početi u 11 časova, a o regularnosti će brinuti sudije Atletskog saveza Srbije.



Broj učesnika nije ograničen, ali svi koji budu želeli da trče nosiće startne brojeve, zato je neophodno da se prijave putem online formulara na sajtu adidasrunningteam.rs ili direktno u adidas radnjama u Knez Mihailovoj 33, TC Ušće i TC Delta City, gde će takmičari odmah moći preuzeti i startne brojeve. Svi koji se budu online prijavili za trku startne brojeve će moći preuzeti u adidas radnji u Knez Mihailovoj 33 ili na sam dan trke, na info pultu adidas Open Run.



Vrhunac svih treninga, ličnih rekorda i trka je pred nama!

Budite #allin na stazi oko Savskog jezera i ostavite 7,7 km Beograda pod svojim nogama!

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Adidas

Povezane vesti:


>