Region

Svet

Mateja Kežman u ozbiljnim finansijskim problemima?!

Mateji Kežmanu u poslednje vreme baš ništa ne polazi za rukom. Nakon raskida sa Marijom Perković, bivši fudbaler je zapao i u finansijsku krizu zbog koje je decu morao da ispiše iz privatne škole.

Mateja Kežman u ozbiljnim finansijskim problemima?!


 
Mateja Kežman ostavio Mariju Perković zbog prevare?!
Naime, nakon raskida sa bivšom devojkom Mateja je obavestio još uvek zakonitu suprugu Emiliju, da će morati decu da prebaci u državnu školu, jer neće imati više novca da finansira njihovo privatno školovanje.

"Već neko vreme Mateja ima finansijske probleme, bar tako bivšim ženama priča, zato je pozvao Emiliju i obavestio je da ispiše decu iz privatne škole i upiše ih u državnu, što je ona i učinila. Trenutno nije u mogućnosti da mesečno izdvaja po nekoliko hiljada evra za njihovo obrazovanje i ovo je bila neminovna posledica. Emilija takođe ne može da izdvoji tolike pare kako bi deca ostala u školi koju su do sada pohađala, pa ih je ispisala. Njima je ova promena najteže pala jer su pored škole promenila i drugare", rekao je izvor Alo.

Emilija je za Alo potvrdila informacije, da je decu prebacila u državnu školu, ali finansijsku situaciju svog još uvek zakonitog supruga nije želela da komentariše:

"Tačno je da su deca krenula u državnu školu, ali ne želim da pričam o tome", izjavila je Emilija, dok je Kežman kratko prokomentarisao: "Ne znam koga zanima ta priča. Moja deca idu u školu kao i sva druga", zaključio je bivši fudbaler.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Mateja Kezman

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>