Region

Svet

Slađa Delibašić počinje da radi u pekari?!

Slađa Delibašić polako privodi kraju snimanje spota za novu pesmu "Amnezija" za koju i sama pevačica kaže je sigurna da će postati veliki hit  i da će biti nešto potpuno drugačije od onoga što je do sada radila.

Slađa Delibašić počinje da radi u pekari?!


 
Slađa Delibašić uči da barata pištoljem: Uz muža specijalca ide i takva žena!
"Želela sam da napravim nešto potpuno drugačije i da spot snimim iz jednog kadra", kaže prezadovoljna pevačica koju je tokom snimanja novog spota sve vreme podržavao suprug Milan Pejović.

"Došao je onako čisto da me vidi i da me poljubi. Dopunjujemo se lepo i između nas je skroz neka dobra energija", rekla je kroz osmeh Slađa i dodala: "Kod mene sredine nema, ili volim ili ne volim nekoga. Veliki sam pozitivac i nikada nisam namrgođena. A mom suprugu nikako nije lako sa tri žene u kući, pogotovu kada mora da istrpi neke male svađe ili moje društvo koje stalno dolazi", kaže pevačica u emisiji Premijera i dodaje:

"Za osobe koje volim ništa mi nije teško, evo uskoro ćete me videti i kako radim u jednoj pekari", zaključila je. Naravno, nije reč o novoj profesiji već o kadru iz njenog novog spota koji će se uskoro pojaviti,

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>