Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Pet stvari koje žene nikako ne vole da vide na muškarcima!

Iako žene svake sezone menjaju ono što je moderno, muškarci baš nisu toliko aktivni u praćenju modnih trendova. Žene vole lepe i doterane muškarce, ali postoje stvari koje nikako ne žele da vide na njima.

Pet stvari koje žene nikako ne vole da vide na muškarcima!Ukoliko želite da osvojite neku žensku osobu, pokušajte da ove stvari promenite kod sebe:

1. Prsluci

Muškarci nose prsluke preko majice, bilo raskopčane ili zakopčane. Prsluk preko obične majice pokazuje da se muškarac malo više potrudio oko svog izgleda, a da je pritom ostao kežual. Ipak, sav taj trud pada u vodu, jer žene smatraju ovakvo odevanje simpatičnim, nikako seksi. Prsluk preko majice ih, kako kažu, podseća na konobara ili dečake u horu.

2. Dubok izrez

Obična majica sa V izrezom deluje stilizovanije i seksipilnije nego sa običnom, polukružnom kragnom. Ipak, neki muškarci su ovaj trend odveli u krajnost, zbog čega žene prosto lude, a za to se najviše krive hipsteri. Ako mogu da se vide dlake na prsima ili "muški dekolte", izrez je definitivno predubok. Žene smatraju da dublji V izrez mogu samo one da iznesu, a ne muškarci, pa čak ni oni sa najizvajanijim telima.

3. Gusta brada

Kao i kod majica sa V izrezom, i za ovaj trend se najviše krive hipsteri. Muškarci su počeli da puštaju ogromne brade da bi dokazali koliko su muževni. Međutim, brada je praktična, tvrde stručnjaci, jer štite osetljivu kožu lica zimi od hladnoće i leti od UV zraka. Ipak, žene mrze ovaj trend i smatraju da je užasno ljubiti se sa bradatim muškarcem.

4. Izdepilirano telo

Iako vole obrijano lice, žene ne podnose ako muškarci to rade ispod vrata. U poslednjih nekoliko godina, postalo je vrlo popularno uklanjati dlake sa tela, ali žene smatraju da to uopšte nije muževno.

5. Majice "Siledžijke"

Nekada su se ove majice nosile isključivo ispod odeće, a onda su odjednom muškarci počeli da ih nose kao poseban deo odeće. Možda je to dobar način za pokazivanje mišića, ali ženama to uopšte nije atraktivno. Takozvane "siledžijke" su ženama odbojne čak iako se samo naziru ispod košulje.

Autor: J.B.
Izvor: Zenablic.rs
Foto: stockphoto/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle


>