Region

Svet

Vesna Zmijanac poručila Željku: Ne visim ja na ofingeru, da me neko uzima i ostavlja kada hoće!

Vesna Zmijanac je nedavno okončala vezu sa Željkom Rstićem zbog njegove preljube, međutim bivši dečko pevačice na sve načine pokušava da je ubedi da se pomire, te je svakodnevno sačekuje ispred zgrade kako bi dobio šansu za oproštaj.

Vesna Zmijanac poručila Željku: Ne visim ja na ofingeru, da me neko uzima i ostavlja kada hoće!


 
Željko Rstić moli Vesnu Zmijanac da mu oprosti: Volim te još uvek!
Iako je javno priznao da se zaljubio u drugu devojku i da mu Vesna Zmijanac ništa više ne znači, nakon pevačicinog povratka iz Atine, Rstić konstatno pokušava da stupi u kontakt sa pevačicom koja mu uporno odbija pozive.

Kako bi dobio šansu da razgovara sa njom i objasni joj čitavu situaciju, Željko često sačekuje Vesnu ispred zgrade u kojoj živi:

"Željko je shvatio da je pogrešio i da je Vesna ljubav njegovog života. Otkako je čuo da se vratila iz Atine neprestano se šetka ispred zgrade u nadi da će se sresti i pričati. Noć pošto se vratila iz Grčke joj je čak zvonio na vrata, ali mu niko nije otvarao", rekao je izvor za Alo.

Vasna Zmijanac nije želela da komentariše ovakve navode izvora, već je samo kratko prokomentarisala: "Ne pratim to da li me neko sačekuje i ne zanima me uopšte. Ne visim ja na ofingeru, pa da me neko uzima i ostavlja kada hoće. Ponajmanje ja ne uzimam tuđe otpatke", Izjavila je Vesna za Alo.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Miljana Petrovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>