Region

Svet

Nataša Bekvalac je nova ljubav Vladimira Dašića?!

Vladimir Dašić je očigledno slab na pevačice, obzirom da se nakon raskida sa Milenom Ćeranić svojski trudi da osvoji "novosadsku barbiku", Natašu Bekvalac.

Nataša Bekvalac je nova ljubav Vladimira Dašića?!


 
Milena Ćeranić sada u vezi sa fudbalerom!?
Iako ima dete sa nevenčanom suprugom Marijom Kršikapom kojoj se na kraju i vratio u naručje, crnogorski košarkaš Vladimir Dašić započeo je romasu sa Milenom Ćeranić, a posle burnog raskida sa pevačicom, bacio je oko na Natašu Bekvalac. Međutim, naišao je na negativan odgovor.

 
Vladimir Dašić ostavio Milenu Ćeranić pa se vratio ženi?!
"Dok je bio na pripremama u Baru pre nekoliko nedelja, Vladimir je pobegao iz karantina kako bi došao na Natašin nastup. Od vlasnika diskoteke je zahtevao da ga upozna sa njom, ali do upoznavanja nije došlo Natašinom odlukom. Čitavo veče pokušavao je da skrene pažnju na sebe, tako što joj je slao piće, ali je svaki njegov potez bio ignorisan. Ni to ga nije obeshrabrilo, pa je od kolege koji igra u Srbiji tražio da mu nabavi njen broj", rekao je obavešteni izvor.

Da bi na sve načine pokušao da osvoji Natašino scre, Dašić je u provodadžisanje uključio i prijatelja Danijela Alibabića, ali mu ni on nije pomogao. Ipak, i dalje je, rešen da osvoji lepu Natu...

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija/screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>