Lepota

Ljubav

Večita dilema svakog muškarca: Guza ili grudi?

Ženska zadnjica je oduvek bila top tema koja izaziva mnogo kontroverzi. Debata među muškarcima koja traje decenijama, jeste šta je seksipilnije - guza ili grudi?

Večita dilema svakog muškarca: Guza ili grudi?



Mnogi će reći da su grudi simbol ženske lepote i seksualnosti, međutim, ono što oni ne znaju je da je guza u stvari ono što nas čini ljudima.

Posmatrajući "najpoznatije guze" svetskog džet seta poput Kim Kardašijan, Kajli Minog ili Dženifer Lopez, pitamo se zašto je zadnjica toliko važna? Na primer, zato što povezuje mišiće noge i trup i time nam omogućava da artikulisano hodamo. Zato što bi bez nje neprestano padali na nos. Međutim, presudno pitanje je ipak šta to ženska zadnjica ima što joj omogućava da ostane ovoliko dugo na prestolu seksipila.

Opčinjenost ženskom guzom počela je još u praistoriji, tačnije kamenom dobu, kada je isklesana čuvena Vilendorfska venera sa svojom impozantno velikom zadnjicom. Od tada je, kako u umetnosti, tako i u svakodnevnom životu fasciniranost guzom postala pravi fenomen. Slike renesansnih umetnika na kojima su žene ponosno pokazivale svoju pozadinu, zamenile su naslovnice popularnih novina i instagram profili slavnih glumica, pevačica i starleta koje nas svakodnevno časte fotografijama svojih "najlepših" delova.

Zbog čega je guza toliko erotična, kako ona utiče na naše ponašanje i zašto je obožavamo od početka istorije, saznajte u septembarskom broju magazina Esquire.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube, Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>