Region

Svet

Zvezde Granda počinju! Sve je spremno za najveći muzički spektakl! (Video)

Deveta sezona Zvezde Granda počinje sa emitovanjem 20. septembra od 21 čas na TV Prva, a ono što vas očekuje je spektakularna scenografija i sjajan šestočlani žiri koji će birati nove mlade talente.

Zvezde Granda počinju! Sve je spremno za najveći muzički spektakl! (Video)


 
Zvezde Granda: Saša Popović na snimanju emisije poljubio Lepu Brenu u grudi! (Video)
Ostalo je još samo tri dana do početka najvećeg muzičkog šou takmičenja Zvezde Granda u kome će se veliki broj talenata iz Srbije i regiona u narednih devet meseci boriti za titulu pobednika.

Nakon brojnih audicija i višemesečne potrage za kandidatima koji će učestvovati u devetoj sezoni najgledanijeg šoua na Balkanu, žiri će zajedno sa gledaocima odlučiti o sudbini novih talenata.



U ulozi storgog ali pravičnog žirija će se i u devetoj sezoni naći Aca Lukas, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, a novi član žirija je i Ana Bekuta. Gledaoce će kao i prethodnom periodu kroz emisiju voditi Sanja Kužđet i Voja Nedeljković, dok će stručni žiri činiti: Lepa Brena, Saša Popović i Žika Jakšić.

Uzbuđenje kod takmičara raste, a trema je sve veća: "Što je početak bliži, to je uzbuđenje sve veće i veće", rekla je Lepa Brena u najavi. Novu sezonu pogledajte u subotu od 21h na televiziji Prva.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>