Zdravlje

Ljubav

Kombinacijom aerobika i plesa do odlične forme (Foto)

Dance aerobics je jedan od najefikasnijih metoda skidanja suvišnih kilograma. Trening sadrži elemente modernog plesa, latino i disko ritmova, komponente aerobnih vežbi i mišićne izdržljivosti, i to sve na zabavan i dinamičan način.

Kombinacijom aerobika i plesa do odlične forme (Foto)



Efekti programa "dance aerobics" su višestruki, te se ova vrsta treninga preporučuje svima koji žele da regulišu telesnu težinu, poboljšaju kardiovaskularni sistem i cirkulaciju ili povećaju funkcionalni kapacitet svojih pluća.

Uz dobru zabavu i uživanje u učenju novih veština, ovaj vid treninga izuzetno relaksira i smanjuje napetost.



Pored toga, plesni pokreti su odlična vežba za kondiciju, izdržljivost, fleksibilnost i držanje tela. Doprinose gipkosti mišića, jačanju tetiva i ligamenata, kao i pokretljivosti zglobova.



Uz kombinaciju aerobika i plesa, rezultati su vidljivi već nakon par meseci, ukoliko ste posvećeni i redovni na treninzima.

"Odlična forma je zagarantovana", potvrdila nam je i instruktorka The Body Fitness Studia, Suzana Vujović.



Kao poklon svojim čitaocima, portal Svet Plus je u saradnji sa The Body Fitness Studiom svima zainteresovanima omogućio jedan besplatan probni termin "dance aerobics-a".

Treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 21 do 22 sati, u fitness studiju "The Body" u Ljubostinjskoj 2, u Beogradu. Više informacija možete dobiti na Facebook stranici TheBodyFitnessStudio, putem maila [email protected] ili telefona: 065 5156 244

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>