Style

Ljubav

Zakoračite u jesen sa novim mirisima (Foto)

S dolaskom hladnijih dana i nove sezone sve se više želimo odbaciti vodene prozračne note koje smo nosili leti i prigrliti raskošne mirise koji greju. Svet parfema i ove sezone je ponudio niz noviteta koji će vam omogućiti da uživate u raskošnim notama.

Zakoračite u jesen sa novim mirisima (Foto)



Ove jeseni nametnulo se nekoliko mirisa koji kao da su stvoreni za samouverene žene koje znaju šta žele. Posebno se ističe 'Si' Giorgija Armanija koji, za razliku od većine jesenskih mirisa, bira note koje pomalo greju. Vrlo atraktivno, zar ne?



Lancome La Vie Est Belle kao zaštitno lice ima fantastičnu Juliu Roberts, a u bočici krije gurmansku kompoziciju crnog ribizla i kruške, irisa, jasmina te cveta narandže i pačulija, tonke, praline i vanile. Predivno se pripaja na kožu i daje mu jednu posebno nežnu notu. Isprobajte obavezno!



Reem Acra Eau de Parfum simbolizuje raskoš, luksuz i sofisticiranost. Kreatorka je uplela svoje omiljene cvetove u svaki kap ove tečnosti. Cvetno voćna aroma će oduševiti ljubitelje elegancije i venčanja. U gornjim notama se mogu pronaći zelena jabuka, kruška i cvet narandže.



Guerlain Shalimar Initial L’Eau je parfem istoka i orijentalnog karaktera. Idealan je za hladne dane i žene koje vole začinjeno cvetne, intenzivne note. Pored ovih osnovnih osobina, moramo napomenuti da je ujedno i nežan i razigran na svoj način.



Miller Harrisov parfem La Fumee je neodoljiva kompozicija koja nas podseća na kišu i ima zadimljen karakter. Posebno se preporučuje džentlmenima koji žive moderan i buran život. Oslikava harmoniju između tamnog i svetlog, muškarca i žene. On je dramatična kombinacija suvog lišća, dima, citrusa i začina.



Antonio od poznatog glumca Antonija Banderasa je veoma muževan i intenzivan, ali uopšte nije agresivan miris. Njegov mošusni trag je senzualan i komotan. Kompozicija ovog "aromatičnog mošusa" za muškarce uključuje note bibera, citrusne note, kašmirovo drvo, Nulu balzam i mošus.



Burberry Brit for Men iz 2004. godine je miris za pravog muškarca. Ističe njegove muževne osobine. Intenzivan je, osvežavajući i energičan. Svežinu dobija od đumbira, lajma, mandarine i kardamoma. Note ružinog drveta, pačulija i kedra su u srcu, dok bazu čine tonovi mošusa, vetivera i tonke.



Samo izaberite Vama najlepše arome i zakoračite u jesen sa zadovoljstvom na licu!

Autor: B.B.
Foto: Salvatore Vuono/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>