Region

Svet

Ana Nikolić: Postala sam prava džukela

Atraktivna Paraćinka, Ana Nikolić je izdala svoj novi album pod nazivom Mafia kaffe, i kaže da više nije devojka od čokolade i da je od sad zovu pravom džukelom.

Ana Nikolić: Postala sam prava džukela


Naime, Nikolićeva je po izlasku novog albuma, rešila da da odgovore na neka pitanje vezano za isti.

Na pitanje koliko džukela je ovu atraktivnu devojku od čokolade uspelo da istopi i postoji li neki Miša za kojim plače, Ana se nasmejala i kratko odgovorila: "Devojka od čokolade više nije tako slatka i fina, počela je da ujeda, a što se tiče Miša i miševa, bolje pitajte koliko ih ima koji plaču zamnom ."

Lepa Paraćinka kaže da u njen mafia kaffe nije dobrodošao samo onaj ko je nepoželjan  i možda promeni ime kafića ali svoje stavove i razmišljanja nikada.

Na pitanje kada muvanje žena od strane muškaraca dolazi u obzir, Ana kaže da je jedino pravo muvanje onda kada žena napravi prvi korak  jer muškarci samo misle da vuku konce, ali ne znaju da od žena sve kreće.

Za kraj, Nikolićeva dodaje da nije ni za triput, ni za dvaput već za mnogo više i da poslednji voz hvata za zemlju Nedođiju uz poziv da joj se hrabri pridruže i podele trošak za karte.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>