Region

Svet

Suprug Dunje Ilić demantovao razvod - Srećni smo i zadovoljni!

Dunja Ilić je pre samo nekoliko dana putem društvene mreže Fejsbuk sa svojim obožavaocima podelila, kako se nakon dve nedelje braka razvodi od svog supruga Saše Grujića. Ipak, pevačicin izabranik danas je demantovao takve navode.

Suprug Dunje Ilić demantovao razvod - Srećni smo i zadovoljni!


 
Dunja Ilić poručila zlim jezicima: I dalje volim bivšeg supruga! (Foto)
Naime, Dunja je pre dva dana svojim statusom šokirala da se razvodi posle samo dve nedelje od svog supruga Saše Grujića: "I onda se probudiš jednog jutra, poželiš da središ kosu, našminkaš se i obučeš omiljene stvari... Da izađeš u grad i odeš sa prijateljima na kaficu... Da jednostavno nastaviš da živiš i odabereš da budeš srećan", glasio je status pevačice.

Iako su svi poverovali u tu priču i nazvali je preljubnicom, Dunjin suprug u izjavi za Naše novine, demantovao je priču o razvodu i dodao kako su njih dvoje srećni i zadovoljni.

"To su gluposti, Dunja i ja smo zajedno. Probudili ste nas, evo moja supruga leži pored mene, srećni smo i zadovoljni. Statusi na Facebook-u ne znače ništa, Dunja se našalila, a otkad smo zajedno nismo imali krizu", rekao je Saša Grujić za "Naše novine".

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Dunja Ilic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>