Region

Svet

Svetsko prvenstvo u košarci 2014: Emotivna poruka Aleksandra Đorđevića pred samo finale! (Video)

Finale Svetskog prvenstva u košarci 2014. odigraće se večeras od 21h između reprezentacija Srbije i Amerike, a selektor naše selekcije Aleksandar Đorđević, emotivnom porukom obratio se novinarima pred sam meč.

Svetsko prvenstvo u košarci 2014: Emotivna poruka Aleksandra Đorđevića pred samo finale! (Video)


 
Svetsko prvenstvo u košarci 2014: Finale Srbija - Amerika! Ko osvaja zlatnu medalju?! (Video)
Srbija večeras ima priliku da posle punih 12 godina ponovo osvoji zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, ali i samim ulaskom u završnicu takmičenja, momci su ostvarili neverovatan uspeh. Nakon brojnih negativnih komentara koje su dobijali na samom startu prvenstava, izabranici Aleksandra Đorđevića, pokazali su sjajan kvalitet, timski duh, borbenost i time dokazali svima da zaslužuju da se bore za medalju.

Jedini čovek koji je zaista verovao u uspeh ove reprezentacije je sam selektor, koji ni u jednom momentu i nakon katastrofalnih partija na početku prvenstva nije gubio veru u svoje izabranike, već ih je bodrio i davao im snagu da pokažu da su zaista zaslužili da se nađu u samoj završnici takmičenja.

Nekoliko sati pred samo finale, Aleksandar Đorđević je emotivnom porukom poručio novinarima da veruje snagu naše ekipe i dodao: "Igramo za zlato". Pogledajte:



Autor: J.B
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>